Benvinguts a 

Judo Club Vila-real

Practica Judo:Uneix-te a Judo Club Vila-real i entrena amb nosaltres

Novetats del club

Competicions

CAMPEONATO PROVINCIAL ?✌?

CAMPEONATO PROVINCIAL ?✌?

Magnífica mañana de judo en Castelló! Nuestros judokas han disfrutado de una competición cercana en la que se ha podido ver que el judo provincial está muy vivo ??? Enhorabuena a todos por las medallas y por los combates tan buenos que hemos visto. Ese es el...

read more

Sobre Judo Club Vila-real

JUDO CLUB VILA-REAL va començar la seua activitat a 2009, constituït per un equip tècnic amb més de trenta anys de dedicació a aquest esport.
Durant tots aquests anys, hem anat creixent i gaudint amb els nostres alumnes.
Avui dia comptem amb diversos grups de judokes, repartits per nivells al llarg de tota la setmana.
Com a club vinculat a la Federació Valenciana de Judo oferim als nostres alumnes la possibilitat de participar en competicions, trobades amb altres clubs i centres educatius.
Al seu torn, estem en disposició d’avaluar i certificar l’evolució i nivell (cinturons) dels nostres judokes al llarg de tota la seua trajectòria.
Veniu a conèixer-nos!

Patrocinadors i col·laboradors

Desitges inscriure’t en el club?

Inicia’t en el camí del Judo, un esport complet que t’ajudarà a adquirir una bona forma física i mental. El Judo és ideal per a nens ja que desenvolupa la psicomotricitat i la flexibilitat a més de fomentar uns valors ètics de respecte al proïsme. Entra en el món del Judo, coneix-nos, no et penediràs