Sobre nosaltres

En Judo Club Vila-real ens encarreguem d’acompanyar i preparar als nostres alumnes en l’art del judo, millorant el desenvolupament físic, mental i emocional a través d’una pràctica disciplinada i divertida.Sempre amb la màxima del respecte i esportivitat per a nens, joves i adults.


Practica Judo:
Uneix-te a nosaltres i gaudeix d’aquest bell art marcial

La nostra missió i visió

  • Traslladar l’hàbit d’una pràctica esportiva regular i saludable. Aquest objectiu comporta, entre altres coses, que treballem les qualitats físiques adequades a l’edat de cada judoka.
  • Fomentar la companyonia i la diversió en totes les nostres activitats, des dels més petits fins als nostres judokes veterans.
  • Treballar els continguts tecnicotàctics del judo adequats al desenvolupament de cada esportista. L’ensenyament ha de ser progressiu, i sempre comptant amb una pràctica segura i responsable.
  • Millorar els valors ètics propis del judo, com són el respecte i el treball en equip. Aquest aspecte està contínuament present en les classes.
  • Preparar i facilitar l’etapa de Competició dels judokes que gaudisquen amb aquesta faceta de l’esport.

Filosofia i estil

Comencem a 2009 a impartir classes, en el Pavelló Sebastián Mora Vedrí.
Apassionats pel judo, sempre oferint una instrucció de qualitat, sentint aquesta emoció del primer dia i respirant judo, perquè per a nosaltres significa molt més que un esport, és un estil de vida.

Patrocinadors i col·laboradors

Desitges inscriure’t en el club?

Inicia’t en el camí del Judo, un art marcial complet que t’ajudarà a adquirir una bona forma física i un bon desenvolupament mental. El Judo és ideal per als més joves, declarat com a millor esport per a nens per la UNESCO, ja que desenvolupa la psicomotricitat i la flexibilitat a més de fomentar valors com el respecte, el joc o la disciplina.